Teamfoto Ana Bouw
Spackspuiten Rotterdam Wij staan in Rotterdam voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Rotterdam, hoofdvestiging Delft

Spackspuiten Rotterdam

Kocht u pas een nieuwe woning, of is uw huidige huis toe aan een vernieuwing? Dan is spackspuiten een goed alternatief. Onze vaklui van Ana Bouw in Rotterdam hebben veel ervaring met het stucen van diverse ruimtes.

Bij Ana Bouw kunt u zowel uw slaapkamer als woonkamer laten behandelen, er zijn vele mogelijkheden. Wilt u meer weten over de kosten van spackspuiten? Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via 015 666 7422 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Spackspuiten is een taak die de veelzijdigheid van een stukadoor benut. Zo kan het geplaatst worden op diverse locaties en op verschillende soorten oppervlakken:

 • Woonkamers: Voor een moderne en verzorgde uitstraling.
 • Slaapkamers: Voor een egale en rustgevende uitstraling.
 • Keukens en badkamers: Langdurige kwaliteit en gemakkelijk onderhoud.
 • Commerciële ruimtes: Voor een professionele, verzorgde afwerking in kantoren, winkels en eetgelegenheden.

Woonkamer wordt gespact door stukadoor met zwart pak.
Ana Bouw brengt strak spackspuitwerk aan. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is spackspuiten?

Bij spackspuiten wordt een dunne pleisterlaag aangebracht over de muren en plafonds van uw huis. Er zitten fijne korrels in het pleister, waardoor de muur of het plafond een speciale structuur krijgt. Een machine stuurt bij spackspuiten de grofheid van de korrels aan.

Mogelijkheden van spackspuiten

Op het gebied van spackspuiten heeft Ana Bouw veel opties voor u. Onze allround specialisten maken dat we veel opties hebben voor spackspuiten. Via 015 666 7422 kunt u een medewerker spreken of een aantal van de opties die wij aanbieden bekijken:

 • Verschillende texturen
  Dankzij de spuitkop van de spackspuitmachine zijn er diverse texturen mogelijk. Dit biedt opties voor iedere woonstijl en ruimte. Wilt u een moderne en strakke afwerking? Gebruik dan fijne korrels. Voor een robuustere afwerking zijn grove korrels ideaal.
 • Kleuropties
  U kunt kiezen uit een scala aan kleuren voor uw spackwerk. Dankzij deze methode krijgt de ruimte een kleurrijke afwerking, zonder dat schilderen nodig is. De voorkeur gaat meestal uit naar wit, crème en lichtgrijs, hoewel er vele andere kleuren beschikbaar zijn.
 • Geschikt voor vele ruimtes en snel te realiseren
  Spackspuitwerk is toepasbaar op zowel muren als plafonds, waardoor het een goede oplossing is voor uiteenlopende woonruimtes. De aanbrengmethode maakt het mogelijk om het in vrijwel elke ruimte toe te passen voor een glad eindresultaat. Het spackwerk kan vlot worden uitgevoerd, zodat de ruimte snel weer beschikbaar is.

Spackspuitwerk door Ana Bouw

De stukadoor maakt gebruik van een machine met spuitkop tijdens het uitvoeren van het spackspuitwerk. Met deze machine wordt de grofheid van de korrels bepaald. Uw wensen worden volledig doorgevoerd in het spackspuitwerk.

Of u nu kiest voor extra fijne, fijne of grove korrels; het eindresultaat is afhankelijk van de korrelgrootte die u kiest. Na het aanbrengen van het spackwerk heeft het doorgaans 1 à 2 dagen nodig om te drogen. Het droogproces gevolgd, kunnen de ruimtes wederom gebruikt worden.

Voordelen van spack

Wij hebben goed in de gaten dat u in de eerste fase te maken krijgt met veel informatie over stucwerkopties. Ons team informeert u graag over de voordelen die spackspuiten biedt, gebaseerd op onze expertise. Heeft u vragen? Bel ons op 015 666 7422 voor extra informatie en lees de voordelen:

 1. Snelle bewerking
  Spackspuiten gebeurt vlot en effectief. Waar traditioneel stucwerk tijdrovend is, gaat spackspuiten een stuk vlotter. Dit resulteert in een besparing van tijd en arbeidskosten.
 2. Strakke en egale afwerking
  De spack wordt gelijk verdeeld U krijgt hierdoor een egaal en glad resultaat zonder naden of imperfecties. Elke kamer krijgt hiermee een moderne en nette look.
 3. Verborgen gebreken
  Spackspuiten verbergt efficiënt kleine beschadigingen. Denk daarbij aan scheuren, gaten en allerlei beschadigingen in muren en plafonds De spacklaag verbergt deze onvolkomenheden en creëert zo een glad oppervlak.
 4. Duurzaamheid
  Een van de voordelen van gespakte muren en plafonds is hun hoge mate van duurzaamheid en slijtvastheid. Deze pleisterlaag werkt als een stevige schild dat bestand is tegen dagelijkse gebruikssporen. Dit betekent dat het oppervlak duurzaam is en onderhoudsarm.
 5. Onderhoudsgemak
  Een oppervlak met spack vereist minimale inspanning voor het onderhoud. Het oppervlak wordt minder snel stoffig en bevlekt. Eventuele schade kan gemakkelijk worden bijgewerkt zonder dat het hele oppervlak opnieuw afwerkt moet worden.
 6. Voordelige optie
  Vergeleken met andere stucopties kan spackspuiten aanzienlijk goedkoper zijn. Met de snelle aanbrengtechniek en de lagere arbeidskosten, vallen de totale uitgaven vaak lager uit dan bij klassieke stucwerk. Kwaliteit en duurzaamheid worden behouden.

Kosten spackspuiten Rotterdam

Wat u betaalt voor spackspuiten in Rotterdam is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de grootte van het oppervlak, de staat van de ondergrond en de afwerking naar keuze. Eventuele extra diensten, zoals het aanbrengen van een primer of het toevoegen van een specifieke kleur, kunnen de totale kosten verhogen. Meerwerk zoals een primer aanbrengen of een specifieke kleur instellen, kan de totale kosten beïnvloeden.

Heeft u behoefte aan advies? Onze stukadoors zijn bereikbaar via 015 666 7422. Wenst u meer duidelijkheid over de tarieven van spackspuiten? Vul geheel vrijblijvend hier het offerteformulier in en ontvang vandaag nog een offerte!

Veel gestelde vragen van Ana Bouw over spackspuiten

Wat zijn de vaardigheden van een spackspuiter?

Bij het spackspuiten brengt een spackspuiter onder hoge druk een dunne laag pleister met korrel aan op muren en plafonds. Zoals de naam al doet vermoeden: het pleisterwerk wordt onder hoge druk en met behulp van een spuitmachine aangebracht. Voor het aanbrengen van dit pleisterwerk is een spackspuiter verantwoordelijk.

Hoe wordt een spackmes gebruikt?

Een stukadoor gebruikt een spackmes, een metalen gereedschap, voor gladstrijken. De stukadoor zorgt ervoor dat het plafond en de wanden glad worden afgewerkt. Dit wordt ingezet na het afronden van het spackspuitwerk.

Kun je spackwerk een nieuwe kleur geven?

Het korte antwoord is ja: spackwerk kan overschilderd worden. Aanbevolen is om een voorstrijkmiddel te gebruiken en de muur(en) goed voor te behandelen. Dit voorkomt dat er vegen op de wand komen en zorgt ervoor dat de verf egaal opdroogt.

Kan spackwerk weggehaald worden?

Verschillende manieren zijn beschikbaar om spackwerk te verwijderen. Het is een zeer tijdrovende job die veel ongemak met zich meebrengt Door de stevige hechting van spackwerk aan de muur, adviseren wij om bij beschadigingen een nieuwe laag spackwerk aan te brengen.

Ana Bouw staat voor u klaar in Rotterdam
Over ons

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 015 666 7422

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Ana Bouw

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar met onze expertise en toewijding. Dit doen we samen met u!