Teamfoto Ana Bouw
Badkamer stucen Rotterdam Wij staan in Rotterdam voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Rotterdam, hoofdvestiging Delft

Badkamer stucen Rotterdam

Overweegt u om uw badkamer te verbeteren met stucwerk? Dan bent u bij Ana Bouw in de omgeving van Rotterdam helemaal goed. Wij beschikken over veel ervaring met badkamers van diverse groottes en stijlen

Een badkamer stucen brengt meerdere voordelen voor u mee. Zo is het onder andere hygiënischer dan betegeling, en geeft het een uniek karakter aan de badkamer. Wilt u meer informatie over badkamer stucen? Bel ons dan op 015 666 7422 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat kost badkamer stucen Rotterdam?

De tarieven voor het badkamer stucen worden door diverse aspecten bepaald. De ondergrond heeft invloed op de kosten en het type stucwerk laat de prijs sterk variëren. De prijs is afhankelijk van de ondergrond.

Vanwege de dikte van de benodigde stuclaag voor een bakstenen muur, zijn de kosten hoger dan die voor betonnen muren. De grootte van de badkamer heeft eveneens invloed op de kosten. Als u meerdere ruimtes tegelijk laat stucen, is dat meestal gunstiger qua kosten, omdat de prijs per m2 dan lager wordt.

Hoe de toestand van uw woning is, kan invloed hebben op de kosten. Meer tijd is vereist voor het stucen van oudere woningen dan voor nieuwbouwwoningen door de extra voorbereidingen. Het is begrijpelijk dat u graag duidelijkheid wilt over de gehele situatie.

Voor een deskundig advies, aarzel niet en neem contact op met Ana Bouw. Voor een specifieke prijsopgave belt u naar 015 666 7422 of vult u ons offerteformulier in. Wij zijn snel bij u terug met een antwoord!

Warm gestucte badkamer
Ana Bouw staat voor u klaar om uw badkamer te stucen in Rotterdam.

Badkamer laten stucen door Ana Bouw!

Ondanks dat sommigen hun eigen badkamer stucen, kiest de meerderheid ervoor om een stukadoor in te huren. Zelf de badkamer stucen vraagt om veel voorbereiding en is fysiek een zware taak. Wilt u dat de specialisten van Ana Bouw het stucwerk voor u doen?

Met deze keuze bent u zeker van hoge kwaliteit en een strak resultaat. Onze deskundige vakmensen voorzien u van passend advies op maat en bekijken de beste opties voor uw badkamer. Op deze manier garanderen wij een smaakvol eindresultaat.

Voordelen badkamer stucen

Een gestucte badkamer heeft veel voordelen. Ten opzichte van tegels is stucwerk duidelijk hygiënischer. In een strak afgewerkte badkamer zijn vieze voegen verleden tijd.

Het toepassen van stucwerk verkleint de kans op schimmelvorming aanzienlijk. Wellicht denkt u eraan om uw huidige badkamer een opknapbeurt te geven. De beste oplossing is om uw badkamer te laten stucen.

Stucwerk brengt een geheel nieuwe uitstraling aan uw badkamer. Een harmonieus en warm effect in de badkamer bereikt u door zachte kleuren te kiezen. Een gestucte woonkamer garandeert u een hoog woongenot.

Materiaal mogelijkheden bij Ana Bouw

Voor stucwerk in de badkamer moet u zorgen voor de juiste waterdichte materialen. Waterdichte stucmortel moet dus gebruikt worden. Voor de badkamer zijn er diverse soorten stucwerk beschikbaar, hier zijn de drie meest gebruikte:

  • Betonciré
    Deze cementgebonden betonsoort, die ook wel betonstuc genoemd wordt, is erg populair bij het stucen van badkamers en keukens. U kunt dit toepassen op verschillende ondergronden zoals gipsplaten en hout, en het komt in bijna elke kleur. We creëren dit stucwerk door het laag voor laag aan te brengen en eindigen met een waterdichte bescherming.
  • Tadelakt
    Tadelakt is geliefd om zijn warme en unieke uitstraling, en wordt vanwege zijn waterbestendigheid vaak toegepast in badkamers. Tadelakt aanbrengen kan alleen een vakman. Deze taak mag alleen door gediplomeerde vaklieden worden uitgevoerd.
  • Microbeton
    Microbeton biedt een stijlvolle en strakke afwerking door de fijne korrel en is uitzonderlijk sterk. U kunt de complete badkamer met microbeton laten behandelen voor een strak resultaat. Microbeton is ook toepasbaar op de badkamervloer.

Het gebruik van de huidige tegels als ondergrond is een andere mogelijkheid, buiten de genoemde materialen. Dit voorkomt dat onnodige sloopwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. De juiste voorbereidingen zijn wel noodzakelijk.

Een mooi strak resultaat is hiermee gegarandeerd. Wilt u advies over het stucen van niet alleen uw badkamer, maar ook uw plafond, een muur of uw woonkamer? Heeft u behoefte aan advies? Bel dan onze vakmannen op 015 666 7422 om de opties te bespreken.

Veel gestelde vragen over badkamer stucen

Wat kost het als ik mijn badkamer wil laten stucen?

De uitgaven hangen af van de ondergrond en het type stucwerk dat wordt geselecteerd. De omvang van de klus en de conditie van huis worden hierbij ook meegenomen. Wilt u de kosten zo specifiek mogelijk berekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een duidelijke prijsindicatie.

Is het mogelijk om de badkamer te stucen?

Ja, en dit is hygiënischer dan het gebruik van tegels. Er zijn tal van materiaalopties om uit te kiezen. Het resultaat is een unieke en strakke badkamer.

Kan je stucwerk over bestaande badkamertegels heen aanbrengen?

Ja, dit is mogelijk, mits de geschikte voorbereidingen zijn gedaan. Daardoor krijgt de badkamer een compleet andere look. Bij deze aanpak zijn weinig sloopwerkzaamheden nodig.

Wat zijn de beste stuc opties voor een badkamer?

Betonciré, Tadelakt en microbeton worden het meest gebruikt. Elk materiaal biedt unieke eigenschappen en straalt een eigen stijl uit. Kijk dus vooral naar het materiaal dat uw aandacht trekt. Ga voor het materiaal dat u het meest geschikt vindt.

Ana Bouw staat voor u klaar in Rotterdam
Over ons

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 015 666 7422

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Ana Bouw

Of het nu gaat om het creëren van extra leefruimte, het renoveren van uw badkamer, het uitvoeren van timmerwerk of het verzorgen van schilderwerk, bij Ana bouw als staan we voor uklaar met onze expertise en toewijding. Dit doen we samen met u!