0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Stukadoor Rotterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een stukadoor in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Rotterdam

Sierpleister aanbrengen in Rotterdam

Wilt u meer dan alleen pleisterwerk laten aanbrengen in Rotterdam? Ons stukadoorsbedrijf is gespecialiseerd in sierpleisters. Dat is een unieke pleister die uw woning sfeer geeft. De decoratieve structuur van uw wand kunt u zelf bepalen. Heeft u nog geen idee van wat het beste bij uw smaak en uw woning past? Dan geven wij graag professioneel advies. U heeft bij ons de keuze uit verschillende patronen en kleuren.

Uw mogelijkheden

U heeft de keuze uit enorm veel mogelijkheden. We komen graag bij u langs om uw woning te beoordelen en te kijken wat het beste bij uw woning past. De meeste klanten kiezen voor spachtelputz, rustiekputz of granol. Elke soort heeft weer andere voor- en nadelen.

Spachtelputz bestaat uit kleine korreltjes. U kunt zelf kiezen hoe groot de korreldikte moet zijn. Deze sierpleister is vooral handig omdat het stootvast is en gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien kan spachtelputz zowel binnen als buiten aangebracht worden.

Bij rustiekputz ontstaat er een grof groefjespatroon. Ook deze sierpleister is stoot- en boenvast en is voor binnen en buiten.

Granol is een sierpleister waarvan u zelf het patroon kunt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan een boomschorsstructuur of een waaier. Het is slijtvast en kan zowel binnen als buiten aangebracht worden.

Afspraak

Meer weten over een sierpleister aanbrengen? Neem dan vandaag nog contact met ons op in Rotterdam. Bel om een afspraak te maken of vul ons afsprakenformulier in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606