0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Stukadoor Rotterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een stukadoor in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Rotterdam

Wat is stucen?

Stucen is het wegwerken van onzuiverheden in de muur of het plafond met een mortel. Stukwerk kan nodig zijn wanneer u gaat verbouwen en uw wanden wilt afwerken. Ook bij nieuwbouw moet vaak gestuukt worden om wanden te egaliseren. Een mooie egale wand is na het stucen makkelijk af te werken met verf of een andere wandafwerking.

Stucen kan door middel van pleisterwerk of raapwerk. Het verschil tussen pleisterwerk en raapwerk is de dikte van de laag die op het oppervlak wordt aangebracht. Pleisterwerk is een laag van 1 tot 6 millimeter en wordt gebruikt voor het gladmaken van licht beschadigde muren of plafonds. Raapwerk is dikker stucwerk dat gebruikt wordt voor muren die erg beschadigd zijn. Met raapwerk kunnen muren waterpas gemaakt worden.

Ambachtelijk stucwerk binnen en buiten

Binnenmuren kunnen gestuukt worden, maar ook uw buitenmuren kunnen met mortel egaal gemaakt worden. Omdat buitenmuren bestand moeten zijn tegen verschillende weersomstandigheden wordt er op de buitenmuur waterdichte en vorstbestendige mortel toegepast. Stukadoor Garant wil alleen stucwerk van de beste kwaliteit leveren. Vooral bij buiten stucwerk is het werken met de beste materialen van belang. Binnen of buiten stucen? Wij staan voor u klaar.
<h2>Woning stucen</h2>

Wilt u uw huis stucen, maar zoekt u hiervoor een professional? Stukadoor Garant voert verschillende soorten stucwerk voor u uit. Wij kunnen bijvoorbeeld stucen op hout of stucen over tegels. Lees hier meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606