0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Stukadoor Rotterdam
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een stukadoor in Rotterdam?

Wij brengen u snel in contact met een stukadoor die werkzaam is in Rotterdam

Pleisterwerk aanbrengen in Rotterdam

Wilt u pleisterwerk laten aanbrengen in Rotterdam of omgeving? Ons stukadoorsbedrijf helpt u hierbij! Wij werken gaten, scheuren en oneffenheden gemakkelijk weg. Zo leveren wij een gladde muur op, die u zelf kunt afwerken met bijvoorbeeld verf of behang.

Soorten pleisterwerk

Er zijn verschillende soorten pleisters. Meestal bestaat pleisterwerk uit gips of kalk. Ook de dikte kan variëren. Soms worden enkele centimeters aanbracht, soms gaat het juist om millimeters. Deze variatie zorgt ervoor dat het perfect is om oneffenheden mee weg te werken. We kunnen dit toepassen op zowel nieuwe als oude muren. Op die manier kunt u ons ook inschakelen voor reparatiewerkzaamheden.

Wij gebruiken twee methodes in Rotterdam: pleisterwerk aanbrengen en raapwerk aanbrengen. Pleisterwerk kenmerkt zich doordat het een dunne laag is. Vaak van 1 tot 6mm. Het wordt daarom ook wel gebruikt voor muren met alleen kleine beschadigingen. Raapwerk daarentegen is 7mm tot wel 5cm dik. Hierdoor is het ook geschikt voor scheve muren en muren die sterk beschadigd zijn.

Contact

Wilt u weten welke pleister het beste voor uw muren gebruikt kan worden? Schakel ons vandaag nog in in Rotterdam en omgeving! Bel voor deskundig advies.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Rotterdam en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606